Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2013 10:46 - Писмо на А.Пайк, от 1871 г., публикувано в книга през далечната 1897 г, за заплануваните от евреите световни войни: Автор: x2012x, Автор: samvoin,
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2738 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер"!

"Първата световна война трябва да бъде предизвикана, за да може масоните да свалят от власт царете на Русия и да направят тази държава крепост на атеистичния комунизъм.
Разногласията между британските и германските масони (илюминати) ще се използват за разпалване тази война.

В края на войната ще бъде изграден комунизма и ще бъде използван за унищожаване на други правителства и за отслабване на религиите.

"Втората световна война трябва да бъде предизвикана, като се използват разногласията между нацисти и политици-ционисти.

Тази война трябва да бъда насърчена, така че нацизма да бъде унищожен, а политиците ционисти да бъдат достатъчно силни, за да създадат суверенната държава Израел в Палестина. По време на Втората световна война, Международният комунизъм трябва да стане достатъчно силен, за да се противопостави на християнството, което след това ще бъде ограничено и контролирано до момента, в който вече няма да имаме нужда от него за окончателния социален катаклизъм."

"Третата Световна война ще бъде предизвикана като се възползваме от разногласията между ционистките агенти сред политиците и лидерите на ислямския свят. Войната трябва да протече по такъв начин, че ислямът (от арабският и мюсюлмански свят) и политическият ционизъм (държавата Израел) взаимно се унищожат. Междувременно, другите страни, ще бъдат разделени по този въпрос и ще бъдат принудени да се бият помежду си до точката на пълно физическо, морално, духовно и икономическо изтощение...

Ще отприщим нихилистите и атеистите, за да провокират един невиждан социален катаклизъм, който с целият си ужас ще покаже ясно на народите ефекта на абсолютният атеизъм, от който произхожда жестокостта и най-кървавият хаос.

След това навсякъде, гражданите, ще са принудени да се защитават от малцинствата и революционерите, ще унищожат тези разрушители на цивилизацията. Множество хора, разочаровани от християнството, чиито духове от този момент ще останат без компас или посока, тревожно търсещи един идеал, но не знаещи къде да насочат своите богослужения ще получават истинската светлина чрез универсалната манифестация на чистата доктрина на Луцифер, която най-накрая ще бъде изкарана публично.

Тази проява ще бъде резултат от общото реакционно движение, която ще последва след унищожаването на християнството и атеизма, и двете завладяни, и унищожени по едно и също време."

.........

"Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер!"

...............
А в страница от еврейски алманах от 1919 г. се набиват на очи неща, като 6 милиона умиращи евреи заради войната, Холокост, германски оръжия, тиранията на войната и жаждата за еврейска кръв..


Източник : Фейсбук




Гласувай:
3



1. istinskapoezia - важно
12.01.2013 12:25
Вдигат паметник на създателя на Шулхан Арух в Никопол

http://tangrabg.wordpress.com/2013/01/12/shulhan-aruh-pametnik-nikopol/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312257
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031