Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: pentecost
Категория: Лични дневници
Прочетен: 889254
Постинги: 142
Коментари: 313
Гласове: 413
Постинг
29.10.2014 06:06 - Молитва за Божие изцеление
Автор: pentecost Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4361 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.12.2015 14:26


За употреба в молитвени събрания за изцеление на болни.

Небесни
Отче, наша Канара и Избавител, молим те в името на Господ Исус Христос, извърши това изцеление, защото Божия Син дойде на света, за да имаме живот и да го имаме изобилно. Ти толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот.

Господи Исусе, ние отново се връщаме при извора на Божието Слово, в което Ти си казал: "Защото където двама или трима са събрани в Мое Име, там съм и Аз посред тях." И ние вярваме на Твоето истинно слово. И ние се оставяме в Твоята силна десница. И ние се оставяме в Твоята благодатна воля. И ние се съгласяваме в единство в Твоето име, за изцеление на болните, тук сред нас.

Господи Исусе, изискваме творческо чудо: нека всички болести, поражения и заболявания у тези хора тук в това събрание да бъдат премахнати и отстранени напълно със силата и действието на Светия Божи Дух. Да бъде!

В името, милосърдието и любовта на Помазаника Исус, дръзваме да молим и просим всичко това. Благодарим ти, Отче. Алелуя. Амин.

Източник: Адаптация по молитва от брат Илия Миланов.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. pentecost - Едно пояснение:
02.11.2014 01:11
Тази молитва е най-вече за употреба при молитвени християнски събрания за изцеление от болести. Изразът "у тези хора" има предвид хората в конкретно събрание, а не по принцип хората по света или в блога. Ако на някой не му харесва молитвата, да не я чете и да не я изговаря.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене