Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2015 20:45 - КАК РАДАН, ИЦКО И РОСКО ПЛЕВНЕЛИЕВ СГОТВИХА БОЙЧЕТО
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 574 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Публикувано на 27.03.2015 / 21:40 КАК РАДАН, ИЦКО И РОСКО ПЛЕВНЕЛИЕВ СГОТВИХА БОЙЧЕТО

imageБаш Борисов бе хитро сготвен от микса между костовистчета, протестърчета и капиталчета. Без дори да се усети, докато се среща с тютюнджии и свинари, Борисов даде на тепсия поредната властова позиция на неговите бъдещи душмани. Сигурно се радваш, че сега всички телета ще ги кръщават, Бойче, радвай се, докато ти кроят шапката, същите гладни за власт ре(ДЕ)форматори, които уж твърдят, че били на диета.

Схемата започва в началото на февруари, когато на Борисов е “подшушнато”, че в Агенцията по вписванията има и “нощни” смени.

imageПървосигнално Борисов разпорежда проверка от Инспектората на МС, която потвърждава, че има нужда от уволнение на изпълнителния директор на Агенцията. Фактите са си факти и АФЕРА винаги е държала на тях. Инспекторатът на МС установява, че длъжностни лица по регистрация са вписвали и обявявали актове по партиди на търговци в абсурдните часове между 00.36 часа и 03.16 часа и т.н. Уволненията и другите чиновници да му мислят и да си носят кръста.
Борисов и той доволен. Махнат е пореден кадър, който е бил назначен от правителството “Орешарски”. Всички цъкат с език и викат, брех, какви дяволи са били тез. Папагалите „журналисти“ грам не си мърдат пръста и не проверяват как пък точно напълно неизвестна фигура поема ключов пост. Реформаторът Борисов, който по всичко изглежда вече се срамува от своите собствени кадри от ГЕРБ, лесно е навит и дава поредната управленска позиция на преяждащите с власт ре(ДЕ)форматори. Премиерът обаче изобщо не си дава сметка, че позицията е от изключително значение за капиталчетата на Роско Плевнелиев.

Ще се обърнем директно към Слънцето-премиер:

Бойко, на бас, че като са ти представяли за нов изпълнителен директор на Агенцията по вписвания Елена Маркова, са пропуснали да кажат, че е човек на Костов, а са подчертали, че е била чиновник по време на твоето предишно премиерстване. За нейните качества като юрист добра оценка даде и Аню Ангелов, нали? Същият, който като министър на отбраната в правителството на ГЕРБ я издига до директор на Дирекция “Правна” в МО.
Бойче, а знаеш ли какви чудеса са ставали тогава в МО? Забрави ли, че по това време са вървели далаверките на Стоян Тонев във ВМА, а МО е принципал, та, какво точно са правили Маркова и Ангелов? Спа ли са? Сега, обаче, няма да спАт!
Бойче, а знаеш ли, че Елена Маркова протестира и срещу теб, докато късаше обувки по жълтите павета през 2013 г.? За награда Роско Плевнелиев я прибра в президентсвото. Толкова…

Та, Баш Бойче, докато ти си у Банкя и ядеш филия с мас и чер хайвер, капиталчетата ще знаят още преди теб, ако Цветелина реши да продава акции от банката, Киро Гела реши да сКРИБуца, а Мишо Бирата… (уф, него го няма вече). Така, че Бойче, ти хортувай със свинари и ПРАС-чо, пък утре като почнат капиите ти да пищят, че има проблем с врътката с някоя фирмичка или сделчица, да не се изненадваш.

АФЕРА пак ти отваря очите и не ти иска ресто, щото ре(ДЕ)форматорите както е тръгнало, скоро ще те изпапкат и теб. Инак, Радан нека казва, че е на диета, ама да не лъже нас.

imageДостатъчно е да имаш източници в банката на Цветелина, за да видиш как на 23 март 2015 г. (понеделник) Радан Кънев влиза в Министерство на правосъдието и се среща с Ицко Иванов. Какво са договорили Радан и Ицко ли? Как да стане врътката с назначаването на Елена Маркова.
Бойче, виж камерите на видеонаблюдението, те ще потвърдят за срещата в понеделник. И да не вземе да поискаш записите от Румяна Бъчварова. По-добре недей, щото и тя е в заверата, а и тя готви да прати в Агенцията по вписванията своето протеже Васил Величков. За него друг път, но е добре да провериш какви ги е вършил в същата Агенция преди години.

Папагалите “журналисти” така и не разбраха, как ре(ДЕ)форматорите туриха пак свое протеже на ключов пост.
О, да, да, Бойче, да знаеш, ти сложи Димитър Георгиев за шеф на ДАНС и прецака генерал Хаяско Атанасов, но днес той вече си има шеф на икономическото разузнаване, щото, ако умееш да работиш с данните от Агенцията за вписвания, може да контролираш голяма част от бизнеса. Точно това днес получиха Хаяско, Радан, Ицко и Роско, а ти, гледай как ще изпържат и Цецко, а след това и теб.
И, Бойче, ако забравиш да си смениш часовника в събота срещу неделя, бъди спокоен, Радан, Ицко и Роско ще го направят, зад гърба ти.

Господинка Господинова

На снимката: Душманите Радан и Ицко в завера
Ицко шушука на Бойчето за „новия“ шеф на вписванията
Близката до Хаяско и капиталчетата на Роско – Е.М.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10361720
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930