Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: pentecost
Категория: Лични дневници
Прочетен: 889177
Постинги: 142
Коментари: 313
Гласове: 413
Постинг
03.04.2012 22:28 - Молитва за лекарите и медицинските сестри
Автор: pentecost Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3577 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 03.04.2012 22:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Молитва за лекарите и медицинските сестри
Небесни Татко, Ти, който чудно си създал човека по твой образ и подобие, и си направил тялото му да бъде храм на Светия Дух, молим те в името на твоя Син Исус Помазаника:

Очисти лекарите и медицинските сестри от всичко старо, нечисто и непотребно в техния живот. Освободи ги от не-богоугодни модели на поведение. Разкъсай всички вериги на демонично заробване в техния дух, душа и тяло. Доведи ги при себе си чрез покаяние и изповед. Дай им дух на вяра в Сина ти. Нека Той стане техен личен Господ, Учител и Спасител.

Господи Исусе, освети чрез Словото си нашите лекари и медицински сестри, и всички онези, които са призвани да практикуват изкуството на медицината, понеже нашата вяра в Божественото изцеление е много слаба и ние все още се нуждаем от тях.

Благослови труда на лекуващите, укрепи ги в тяло и дух. Дай им сила, мъдрост и знание да могат да извършват успешни операции, да изцеляват болните, да се отнасят с търпение и състрадателност към боледуващите и да им дават утеха, както Ти го правеше. Изпращай ангелите си да ги пазят и да стоят на пост по време на операции, прогонвайки всеки нечисти дух на разруха, смърт и объркване.

Научи ги да пазят твоето учение, за да бъдат изпълнени с любовта на Отца, който заради нашето спасение изпрати Теб на тази земя, за да изцеляваш болните, да пострадаш вместо нас и да умреш на Кръста, понасяйки нашите грехове. Амин.

Нека не забравяме да се молим за лекарите и медицинските сестри, които са поели грижата и отговорността за нашето здраве. Понякога животът ни е в техните ръце, за добро или лошо.




Гласувай:
6



1. pevetsa - ДА БЪДЕ!
15.04.2012 19:37
Исус пабеди смъртта и възкръсна, тъй щото ония които вярват че Той е Господ да имат вечен живот!
Приятелю, нека Господ Бог да благослови дните ти и опази стъпките ти до срещата си с Него!
Алекс
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене