Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2018 12:18 - Преди 100 години: Епидемията от "испански грип" убива повече от първата световна война 1
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 3365 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.12.2018 12:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Преди 100 години: Епидемията от "испански грип" убива повече от първата световна война 1

https://www.veteranstoday.com/2018/09/20/100-years-ago-spanish-flu-epidemic-kills-more-than-world-war-1/

от  Иън Грийнхалх  - 20 септември 2018 г. 7 1579

image

[Забележка на редактора: Това е 100-годишнината от избухването на "испанския грип" през 1918 г., в който бяха убити над 100 милиона души в световен мащаб, повече от смъртта през Първата световна война. Голяма част от общественото познание за това събитие е погрешно; за начало, няма испански грип, тъй като това не е някакъв вид грип, това е ясно от съвременните съобщения за симптомите, които ясно показват, че това е лошо хеморагично заболяване.

Точният произход на "испанския грип" е малко по-ясен - започна в огромните армейски лагери в САЩ Mid-West; освен това, произхода му е доста ясен - той е резултат от прилагането на многобройни ваксини в кратък период от време, превръщайки телата на младите хора в инкубатори за смъртоносния патоген, който поглъща земното кълбо.

Няма да намерите признание за тези истини в основната литература, но това не означава, че няма достатъчно доказателства, които да докажат, че не е просто проявление на грип.

Публикувал съм по-долу компилация от някои от най-лесно достъпните материали по темата. Иън]

"Странно, как в дискусията за епидемията от 1918 г. никога не се споменава за ваксина. Днес историците казват, че епидемията се е случила, защото няма ваксина " - Хилари Бътлър

Ваксина не е вирусен отговорник за испанския грип

Четвъртък, 08 май 2003 г.

http://archives.tcm.ie/irishexaminer/2003/05/08/story265526733.asp

RYLE DWYER пише за ужаса на пандемията от 1918-20 г., която пропагандата казва, че е причинена от испанския грип (ирландски изследовател, 1 май).

Откъде знаеха, че това е вирусът на испанския грип, който уби милиони цивилни и войници?

Това бедствие се случи, когато вирусите не бяха известни на медицинската наука.

Откакто британският научен екип идентифицира първия вирус при човека през 1933 г.

Що се отнася до произхода на избухването, той разказва, че високопоставен офицер от американската армия предполага, че германците може да са били отговорни за този бъг като част от военните си усилия, разпространявайки го в театри или където се събира голям брой хора.

Дали те също го разпространиха сред собствените си хора, убивайки 400 000, както се съобщава?

Райл ще ни накара да вярваме, че всички американски войници, които са починали от невоенни причини, може да са загинали от испанския грип.

Но архивите на американската армия показват, че седем мъже са паднали мъртви след ваксинирането.

Доклад от военния секретар на САЩ Хенри Льо Щимсън не само потвърди тези смъртни случаи, но също така заяви, че са имали 63 смъртни случая и 28585 случая на хепатит като пряк резултат от ваксинацията срещу жълта треска само за шест месеца от войната.

Това беше само един от 14 до 25 изстрела, дадени на новобранците.

Докладите на армиите разкриват също така, че след ваксинацията станала задължителна в американската армия през 1911 г., не само тифът се увеличава бързо, но всички останали ваксинални заболявания се увеличават с тревожна скорост.

След като Америка влезе във войната през 1917 г., смъртността от ваксинация срещу тиф се повиши до най-високата точка в историята на американската армия.

Смъртните случаи са настъпили след изстрелването на санитарни американски болници и добре контролирани армейски лагери във Франция, където санитарните условия са били практикувани от години.

Докладът на генералния хирург на американската армия показва, че през 1917 г. в армията са били приети 19 608 мъже, страдащи от заразяване с тибук и ваксини.

Това не взема под внимание онези, чиито ваксинирани болести са били приписани на други причини.

Армейски лекари знаеха, че всички тези случаи на болест и смърт се дължат на ваксинация и са били честни, за да го признаят в медицинските си доклади.

Когато армейски лекари се опитаха да потиснат симптомите на тифуия с по-силна ваксина, той причиняваше по-лоша форма на тиф-парад.

Но когато те създадоха още по-силна ваксина, за да я потушат, те създадоха и още по-лоша болест по испанския грип.

След войната тази ваксина беше една от ваксините, използвани за защита на паническия свят от войниците, които се връщаха от бойните предели от Първата световна война, заразени с опасни заболявания.

Останалото е история.

Патрик Дж. Карол, 
Лейди Лейн Хаус, 
Уотърфорд.

Испански грип?

В края на лятото на 1998 г. Грег Бънкър, в статията си "Похот за живот", коментира епидемиите от болести, които следват световните войни и се отнася до испанската катастрофа след Първата световна война. Испанския грип изобщо не е убил до 50 милиона души, мъже, жени и деца в световен мащаб. Това беше медицинското прикритие. Истинският убиец беше ваксина срещу тиф.

В Съединените щати, по време на войната от 1914-18 г., по-голям брой войници бяха убити от ваксинални снимки, отколкото от изстрели от вражески оръжия ". Тази истина се потвърждава от д-р HMShelton, автор на ваксини и серумни злини, в които той разкри. "По време на Първата световна война, когато ваксинацията беше приложена в пълна степен, смъртността от тифът се покачи до най-високата си точка в историята ... Тази смъртност не може да бъде обвинявана в лошо саниране или лоша храна, какъвто беше случаят в тропиците. Смъртните случаи са настъпили, когато бяха направени снимки на ваксина срещу тигрови американски болници и добре контролирани армейски лагери във Франция, където канализацията беше практикувана от години ".

Според генерал Гудуин британската армия е имала 7 423 случая на тиф и 266 смъртни случая. Във френската армия имаше 113 165 случая на тиф, с 12 380 смъртни случая до октомври 1916 г. Задължителната ваксинация беше в сила и в двете страни.

След края на войната световна тифоидна ваксинация беше проведена върху популациите с цел "да се предпазят хората от войниците, които се връщат от бойните полета", както предупреждават подстреканите вестници на деня (Сенки на ХИВ!). Резултатът е 50-те милиона смъртни случая, които сега се приписват на испанския грип от медицинското братство.

Патрик Дж. Карол, Уотърфорд, Ирландия (писмо от списание Continuum)

През 1911 г. имунизацията на американските армейски войски с ваксина срещу тиф се превърна в задължителна. През Първата световна война, с бойна сила от приблизително два милиона, имаше 1 529 случая на тиф, с 169 смъртни случая. В испанско-американската война от 1898 г. с неваксинирана бойна сила от 108 000 са имали 20738 случая на тиф и 1,580 смъртни случая - Bierring WL. Превантивна медицина - нейните променящи се концепции, 1859-1959. J Amer Med Assoc 1959; 171: 2190-94.

Пресъздаване на испанската испанска епидемия 
от 1918-1918 г. от Ингри Касел

От наблюдателя през октомври 2005 г. в Айдахо:

Статията по-долу беше написана през октомври 2005 г., тъй като правителството, индустрията и медиите ни "подмахаха" за неизбежната пандемия "птичи грип", която никога не се материализира. Испанският грип ни показа, че е възможно вариантът на грип да се разпространи по целия свят през 1918 г., така че би било глупаво да мислим, че това не може да се случи отново. Урокът тук е, че перфектната буря от експериментални ваксини, стресът на войната, токсичните експозиции и неправилните медицински интервенции за болестта, а не самата грипна "бъг" - това, което причини толкова много хора да умрат през 1918-1919. Обратно, за тези, които се стремят да реализират огромно политическо предимство или корпоративни печалби от пандемичен грип, експериментални ваксини, война, токсични изложения и неправилна медицинска намеса са рецепта за "успех".

Тъй като птичият грип се усилва, изведнъж хора, които никога не са чували за него, преди това си спомнят испанската грипна пандемия от 1918 г., сякаш току-що се е случило. Интересно е как съвременното помнене на епидемията от 1918 г., проникнато в нашия ум от CDC чрез основните медии, е драстично преувеличено от докторни исторически сведения.

Например историята на Асошиейтед прес от 1997 г. цитира проучване на Института на въоръжените сили под ръководството на д-р Джефер Кинг Таубенбергер. Таубенбергер и сътрудници анализирали проби от някои от 43 000 военнослужещи, починали в резултат на "испанския" грип, и бяха запазени във формалдехид и восък за бъдещи изследвания. Теорията е, че "вирусът ... е мутация, която еволюира в американски прасета и е разпространена по целия свят от американските войници, мобилизирани за Първата световна война".

По отношение на грипната епидемиология свинете могат да имат крила

През февруари 2004 г. Би Би Си съобщи, че британските учени са установили, че вирусът на грип, причиняващ "испанската" грипна пандемия през 1918-1919 г. е вирус на птиците, който е мутирал. Тази информация е определена чрез екхумиране на тела от селата в рамките на 700 мили от северния полюс от хора, които са починали по време на грипната пандемия през 1918-1919.

Причината за това объркване се дължи на факта, че съществуването на вируси е било известно, но не е изолирано и категоризирано едва след 1933 г., годината, в която е бил измислен електронният микроскоп? Някои статии от края на 90-те дори дори теоретизират, че вирусът произхожда от птици, които заразяват прасета, които са инфектирали хората. Хммм…

1918 смъртните случаи все още нарастват

Друг проблем е нарастващият брой на хората, заразени с "испанския" грип и броя на хората, които всъщност са починали. Една "Статистическа лаборатория за AP" твърди, че 25 милиона души са починали по света от грипната пандемия през 1918 г., като половин милион умира в САЩ. През 1999 г. (подготовка за следващата грипна пандемия) CDC заяви, че 20 милиона души са починали по света от грипната пандемия през 1918 г. но сега твърди, че през 2005 г. броят на жертвите е бил 50 милиона по света.

Друга статия оправдава тези несъответствия, като казва, че някъде от 20 милиона до 100 милиона души са починали по света по време на грипната пандемия през 1918-1919 година.

Освен това "официално" объркване е ясно, че Световната здравна организация (СЗО) и администрацията на Буш използват възстановената история на грипната пандемия през 1918 г., за да чуят алармата, оправдаваща 4 милиарда щатски долара, маркирани върху законопроект за разходите за отбрана, приет от Сената на 24 септември , 2005.

Сенаторът Том Харкин (D-Iowa) с подкрепата на лидера на малцинствата в Сената Хари Рийд (D-Nevada) иска правителството да похарчи почти 3,1 милиарда долара за складиране на достатъчно дози от антивирусни лекарства (не витамин С или риганово масло ) за половината от американското население. Ако половината от сегашното население на САЩ (без да броим нелегалните имигранти) "ще се възползва" от тази боундоггла, тя възлиза на 21 долара за всяка антивирусна доза, прилагана на разходите на данъкоплатците.

Обучение от миналото

Историците разбират за вирулентността на "испанския" грип срещу смъртоносните медицински процедури, използвани преди близо 90 години. Според медицински изследовател Джим Уест хлороформът се използва като консервант в няколко ортодоксални сиропи за кашлица през 1918 г. и се превръща в силно отровен фосген, когато се окислява, причинявайки чернодробна недостатъчност и различни видове рак.

Патрик Дж. Карол е написал парче в изданието на The Irish Examiner, публикувано на 5 август 2003 г., което разказва историята на сравнително непознатата ваксина. Той твърди, че докладът на тогавашния министър на войната Хенри Льо Щимсън е потвърдил 63 смъртни случая и 28,585 случая на хепатит като пряк резултат от програмата за ваксинация срещу жълта треска от Първата световна война с продължителност само шест месеца. Проучването за жълтата треска е само един от 14 до 25 изстрела, дадени на армията. Цитирано от статията, достъпна на www.vaclib.org/news/vaccinenotflu.htm:

"Докладите на армиите разкриват също така, че след ваксинацията станала задължителна в американската армия през 1911 г. не само тифът се увеличава бързо, но всички останали ваксинални заболявания се увеличават с тревожна скорост. След като Америка влезе във войната през 1917 г., смъртността от ваксинация срещу тиф се повиши до най-високата точка в историята на американската армия. Смъртните случаи са настъпили след изстрелването на санитарни американски болници и добре контролирани армейски лагери във Франция, където санитарните условия са били практикувани от години.

"Докладът на Генералния хирург на американската армия показва, че през 1917 г. в армията са били приети 19 608 мъже, страдащи от заразяване с тибук и ваксини. Това не взема под внимание онези, чиито ваксинирани болести са били приписани на други причини.

"Армейските лекари знаеха, че всички тези случаи на болест и смърт се дължат на ваксинация и са били честни, за да го признаят в медицинските си доклади. Когато армейски лекари се опитаха да потиснат симптомите на тифуия с по-силна ваксина, това причинило по-лоша форма на тиф: Paratyphoid. Но когато те сътвориха още по-силна ваксина, за да я потушат, те създадоха още по-лошо заболяване: испански грип.

Както потвърждават и няколко други източници, тази нова ваксина срещу тиф, както и няколко други ваксини, които се разпространяват масово, твърдят, че защитават "паникьосания" свят от заразените с болести войници, които се завръщат от бойните полета на Втората световна война, грипна пандемия.

Следва извадка от очевидната сметка на Елеонор Макбейн, спомената в глава втора от книгата й "Осъдени ваксини":

All the doctors and people who were living at the time of the 1918 Spanish Influenza epidemic say it was the most terrible disease the world has ever had. Strong men, hale and hearty one day would be dead the next.

Болестта имаше характеристиките на черна смърт, прибавена към тиф, дифтерия, пневмония, едра шарка, парализа и всички заболявания, които хората са били ваксинирани непосредствено след Първата световна война. На практика цялото население е било инжектирано "насадено" с дузина повече заболявания - или токсични серуми. Когато всички тези лекувани от лекар болести започнаха да се разпадат наведнъж, това беше трагично. Тази пандемия се влачеше в продължение на две години, останала жива с добавянето на повече отровни лекарства, администрирани от лекарите, които се опитвали да потиснат симптомите. Доколкото мога да разбера, грипът удари само ваксинираните. Онези, които отказаха снимките, избягаха от грипа. Семейството ми отказваше всички ваксинации, за да останем добре през цялото време. Ние знаем от здравните учения на Греъм, Трайл, Тилден и други,

Когато грипът беше на върха, всички магазини бяха затворени, както и училищата, бизнеса - дори и в болницата, тъй като лекарите и медицинските сестри също бяха ваксинирани и бяха свалили грипа. Никой не беше по улиците. Приличаше на призрачен град. Ние [който не приеме никакви ваксини] изглежда е единственото семейство, което не получи грип; така че родителите ми ходеха от къща на къща, правейки каквото можеха, за да се грижат за болните, тъй като тогава не беше възможно да се добере до лекар. Ако можеше да причини заболяване на микроби, бактерии, вируси или бацили, те имаха много възможности да атакуват родителите ми, когато прекарват много часове на ден в болните помещения. Но те не са получили грип и не са донесли никакви микроби вкъщи, за да ни атакуват деца и да причиняват каквото и да било. Нито едно от семействата ни не е имало грип, дори не и подушване - и това беше през зимата с дълбок сняг на земята.

Казано е, че епидемията от грип от 1918 г. е убила 20 000 000 души по целия свят. Но всъщност лекарите ги убиха със суровото и смъртоносно лечение и наркотици. Това е грубо обвинение, но въпреки това е вярно, съдейки по успеха на лекарите без лекарства в сравнение с тези на лекарите.

Докато медицинските болници и медицинските болници губят 33% от случаите на грип, немедицинските болници, като BATTLE CREEK, KELLOGG и MACFADDEN"S HEALTH-RESTORIUM, получават почти 100% излекуване с водно лекуване, вани, клизми и т.н., пост и някои други лесни методи на лечение, последвани от внимателно изработена диета от естествени храни. Един лекарски лекар не е загубил пациент след осем години ...

Ако лекарите са били толкова напреднали, колкото лекарите без лекарства, няма да са били тези 20 милиона смъртни случая от лечението на медицинската грип.

Между ваксинираните войници имаше седем пъти повече заболяване, отколкото сред неваксинираните цивилни, а болестите бяха онези, за които са били ваксинирани. Един войник, който се е върнал отвъд океана през 1912 г., ми каза, че военните болници са пълни с детски парализа и се пита защо възрастните мъже трябва да имат болест при кърмачетата. Сега знаем, че парализата е често следствие от отравяне с ваксини. Тези, които са вкъщи, не са получили парализа до края на световната ваксинационна кампания през 1918 г.

Хомеопатията също е получила доста добра репутация по време на грипната пандемия през 1918 г. Реймънд Зайдел, хомеопатичен лекар, решава да бъде хомеопатичен лекар по време на епидемията от грип през 1918 г., когато е 10-годишно момче за доставка на местен хомеопат. Той каза: "Видях, че хората, които приемат аспирин, умират, около половината от тези, които пият много, умират, а тези, които получават хомеопатични средства, живеят".

В статията на Джулиън Уинстън, Грип, 1918: "Хомеопатията за спасението" (New England Journal of Homeopathy, том 7, № 1, 1998), той отбелязва, че повечето от смъртните случаи са причинени от вирулентна пневмония, особено опустошителна тези, които депресираха системата си с аналгетици, особено аспирин. Следващите цитати от неговата статия доказват тази точка:

Триста и петдесет случая и загуби една, една пренебрегвана пневмония, която ми дойде след като взе двайсет и четири часа аспирин. ~ Кора Смит Кинг, Вашингтон, Вашингтон

Имах опаковка, която ми беше дадена, съдържаща 1000 таблетки аспирин, които бяха твърде много. Мисля, че дадох около половин дузина. Не можах да намеря място за това. Моите лекарства бяха малко. Почти неизменно дадох Gelsemium и Bryonia. Едва ли някога съм изгубил казус, ако имах там първо, освен ако пациентът не беше изпратен в магазин за наркотици и купи аспирин, в който случай вероятно имах случай на пневмония в ръцете си. ~ JP Huff, MD, Olive Branch, Кентъки

Един лекар в болница в Питсбърг помолил медицинска сестра, ако знаеше нещо по-добро от това, което прави, защото губи много случаи. - Да, докторе, да спрете аспирина, да слезете в хомеопатична аптека и да получите хомеопатични лекарства. Докторът отговорил: "Но това е хомеопатията." "Знам, но хомеопатичните лекари, за които съм кърмил, не са загубили единичен случай. "- WF Edmundson, MD, Питсбърг

Има едно лекарство, което пряко или косвено е причина за загубата на повече животи, отколкото самия грип. Всички вие знаете това лекарство. То твърди, че е салицилова киселина. Историята на аспирина е отпечатана. Днес не знаете какъв е седативният ефект на салициловата киселина. Това нанася вреда по два начина. Това е непряко действие, което се дължи на факта, че аспиринът е бил взет, докато настъпва прострация и пациентът развива пневмония. - Франк Л. Нютон, MD, Somerville, Масачузетс

Аспиринът и другите продукти от каменовъглен катран са осъдени като причиняващи голям брой ненужни смъртни случаи. Вездесъщият аспирин е най-зловредният наркотик от всички. Той се опипва от бързото си действие на облекчение на болката, облекчение, което е много просто. В няколко случая аспиринът отслабва сърцето, потиска жизнените сили, увеличава смъртността при леки случаи и забавя оздравяването. Във всички случаи тя маскира симптомите и прави неизмеримо по-трудно избора на лечебното средство. Очевидно аспиринът не носи никаква лечебна връзка с някаква болест и трябва да бъде забранен. ~ Гай Бекли Стърнс, MD, Ню Йорк

Извършвайки малко изследвания на книги и периодични издания от епидемията от грипна пандемия през 1918 г., е ясно, че алопатичните "лекове" са по-смъртоносни от самата болест. Много хомеопати, автолози и други "безмитни" лекари разбират, че кръвта е жизнената сила на тялото и чистата му чистота е барометър на здравето, както и показател за податливостта към болести. Те също така са свидетели, че отравянето на кръвта чрез ваксини срещу жълта треска, тиф и вариоли е предпоставка за договаряне на "испанския" грип. Но дори и тогава, самият грип не е смъртна присъда. Смъртните случаи са настъпили сред онези, които са задушили опитите на тялото си да се излекува чрез приемане на алопатични отвари като аспирин и други неподходящи лечения.

[Забележете симптомите на холера, чумата и тифьоса, 3 ваксини, използвани по онова време.]

Има доказателства, че испанската грип има хеморагични симптоми. 
Вики Менеър, хомеопат и хомеопат, правеше някои изследвания за грипа за класа си в Hahnemann Homeopathic College, Олбъни, Калифорния, когато се натъкна на много литература, която подкрепя тази възможност. Обадих се на нея и тя каза, че ако имате въпроси, тя ще бъде щастлива и да им отговори.

Отново изпратете ми имейл и ще ви дам телефонния й номер.

Междувременно нека да цитирам някои от изходните си материали. Ако проявявате интерес към проследяването на новата "олово" на испанската епидемия от грип, това е добро начало. Ето и референциите:

1. ПЛАЖАТА НА ИСПАНСКАТА ДАМИКА: Грипната пандемия от 1918-1919 г. от Ричард Колие, Атенеум Publishing, Ню Йорк, 1974 г.

Цитат:

Страница 7: 
"Неутрално започна, след двудневен инкубационен период, с кашлица. След това имаше болка - зад очите, в ушите, в областта на лумбалната област. Скоро внезапна сънливост навлязоха в тялото и влезе в нея страх; често температурата се покачва до 104 градуса по Целзий. Пулсът е вече нестабилен и нестабилен; езикът на жертвата беше дебело покрит ... всяко смъртоносно влакно се усещаше неописуемо - гърлото, главата, назофарингата ... "

Страница 35: 
"Но коя болест? Навсякъде по света лекарите отбелязвали симптоми, така че в разрез с пролетната епидемия - и с всяка известна форма на грип -, че това може да е било непознато заболяване ... че всеки път, когато един мъж толкова разбъркал на възглавницата си, от устата и ноздрите му ... горяща болка над диафрагмата ... фронталното главоболие, което припомни тифоидна треска ... болезнено претоварена конюнктива ... покрити езици с яркочервени съвети ... други симптоми: какво лекарите наричат ​​"мълчаливи дробове", липса на дъх толкова общо той беше убеден, че стетоскопът му е предал.

Страница 37: 
"... случай след левкопения - вид левкемия на обратната страна, където белите кръвни телца на кръвта са странно намалени в брой ... загубиха зрението си в рамките на шест дни ... гангрена на половите органи ... засегнати от диария толкова силен той издържаха двайсет движения на ден ... Най-малко един фактор бяха договорени всички лекари: само в Холера колапсът дойде толкова внезапно, че повечето жертви можеха да определят точния момент, когато паднаха ... един човек, който се разхождал в къщи, клепал, до кървящ нос - но най-често този убиец-вирус удари като светкавица.

Страница 69: 
"Един миг можеше да види лицето си, огледало непрозрачно в купа с вода, която майка й държеше (тя имаше Епистаксис, носеше кръв по време на гърдите на испанския грип). Следващ миг беше изчезнал, замаян от гледката, когато кръвта се изливаше от устата и носа й. Хеннуиг пристигна. Неговата присъда ... "Видях много такива случаи - без кръвоизливът нямаше да се възстанови."

Страница 69: 
По-късно германската администрация по обществено здраве трябваше да съобщи, че в много области Епистаксис е засегнал до половината от всички жертви на грип - често толкова, колкото и една порция кръв наведнъж.

Страница 69: 
"Майор Чарлз Микс, от Медицинския корпус на армията, видя по-голямо значение. Сред хлапетата в Camp Mills, Ню Йорк, Микс отбеляза намеса в преминаването на кръвта от дясната камера на сърцето в белите дробове, причинявайки достатъчно затваряне на венозната кръв ", за да направи възможно носният кръвоизлив при най-малък случай". Много от тях бяха дори цианистични, а някои, въпреки кръвоизлив, развиха пневмония ... "

Page 220-221: 
? "... .why трябва болестта засяга толкова много органи на тялото, обикновено недокоснато ... най-често заболяването приличаше енцефалит, с пациента изпада в кома ... издуването на сърцето, но дори и на мастна дегенерация ... а кашлица толкова силна, че разкъсва мускулите на ректума на войника ... задържане на урината ... пухкави лица и подути глезени с остър нефрит ... белите дробове бяха най-жизнено засегнатите органи ... лицето на пациента, изкривено в смърт, което дори близките приятели не можеха да разпознаят него ... и хирурзите на аутопсията се сблъскват с това, което един лекар нарича "патологичен кошмар"; белите дробове до шест пъти нормалното си тегло, изглеждащи като "разтопено желе от червено касис". "

2. ЕПИДЕМИК И МИРА, 1918 г. от Алфред В. Кросби, младши, Greenwood Press, Westport, CT, Лондон, Англия

Страница 4: 
"Канцеларията на генералния секретар изпрати полковник Уелч на Девенс (армейска база) ... включена в тази група полковник Виктор С. Вон, бивш президент на Американската медицинска асоциация; Руфус Коул от Института "Рокфелер"; и Симеон Уолбах от Медицинското училище в Харвард ... (стр.7) ... Уелч и колегите му ... погледнаха в отделенията с линиите си от бебета и простреляни войници, чиито бельо често бяха оцветени с кървава храчка и внезапните кръвотечения, които бяха симптоми от испанския грип ... "

Страница 7: 
"В отворената гърда на трупа Welch видя сините, подути дробове на испански грип ... Причина за смъртта? Това поне беше ясно: това, което при здравия човек са най-леките части на тялото му, белите дробове, бяха в този труп две чували, пълни с тънка, кървава, пенлива течност ... ..Белоните на тези, които умряха бързо, понякога само 48 часа след първото болка и кашлица, бяха такива, каквито никога преди не беше виждал ... Най-забележимата им особеност беше огромното количество тънка кървава течност. Излязоха от дробовете им, разделени за изследване, и в големите въздушни канали, водещи до гърлото, се смесваха с въздух в кървава пяна. Тъй като стремежът за потискане, течността често се излива от носа и оцветява обвивките на тялото.

Страница 8: 
"Ако имаше някой в ​​Девенс (армейската база), от когото можеше да зависи като стълб на силата, това беше безопасно за Джон Хопкинс. Но когато през есента на 1918 г. видя влажните бели дробове на инфлуенца пневмония, стълбът трепереше. - Това трябва да е някакъв нов вид инфекция ... или чума.

Д-р Менър има списък с други книги и статии, подкрепящи хеморагичните симптоми на испанската грип. Ако искате списъка, публикуван тук, на OUTBREAK, ще се радваме да й се обадя и да го изпратим до вас. Тя също има информация за Crotalus Horridus, която се използва като лекарство по време на пандемията. 
Мога само да отбележа, че симптомите на 1918 г. "грип" и Ебола от 1995 г. имат подчертани прилики. 
Моите проценти от хомеопатичните лекарства, използвани в сравнение с традиционната медицина (наркотици) през 1918 г., идват от статия, която се появи в хомеопатията Днес, януари 1990 г. Това беше следното и ще цитирам:

"Диана Уа Пиърсън от Филаделфия (Колежа" Ханеман ") събра 26,795 случая на (1918) грип, лекувани от хомеопатични лекари със смъртност от 1,05%, докато средната смъртност от старата школа (традиционна медицина / лекарства) е била 30%.

Бих искал да призная Джулиън Уинстън, Нова Зеландия, един от най-известните ни хомеопатични експерти по архиви и homeopathy@dungeon.com , в който се появи тази статия. 
Тази статия първоначално е публикувана в списанието на Американския институт за хомеопатия, май 1921 г. и бих искал да споделя цялата статия и да извлечете собствени заключения. Тази статия е заличаване на информация след появата на испанската епидемия от грип. В него ще намерите други средства за защита, различни от Crotalus Horridus, които са били използвани за спасяване на животи - Gelsemium, Eupatorium Perfoliatum и Bryonia. За съжаление, не ми беше дадено място на този уебсайт да споделя тази информация с вас преди това.

Тема: Грипът Част втора 
От: Том Кешке ( trkeske@yahoo.com ) 
Дата: 1997/12/20 Нови 
групи: alt.politics.homosexuality

FLU ЧАСТ ВТОРА (gesundheit)

Що се отнася до евентуалния зародишен произход на епидемията от грип от 1918 г., която е убила около 20 милиона души,

Дънк казва:

Много близък приятел, силно поставен в CDC, докато не разработи 
СПИН, потвърди, че НЕ са известни проби 
от вируса от пандемията 18/19 и че те никога не 
биха могли да бъдат анализирани от ANYONE много по-малко един 
"Институт по патология на въоръжените сили" (между другото, моля, 
документирайте тази роля на агенцията по отношение на CDC / NIH в анализа).

Позовавайки се на "Института по патология на въоръжените сили", е пример за цитиране на проверим източник. Оценявам обаче предизвикателството, защото ще даде пример за това, как не може да се наложи доверието на източници, които са "силно позиционирани в CDC" (не че това все още е проверим източник).

Също така ми помага да видя част от проблема, защо някои хора от дискусионната група стават толкова мними, докато не знаят - те не знаят как или не се притесняват да се възползват от богатството от информация, с която разполагат в интернет. В рамките на 30 секунди след търсене в Yahoo или Alta Vista можете да се обадите на Института по патология на въоръжените сили и да ги питате директно дали те съществуват или не (202) 782-2100 (http: //www.afip. мили).

Правейки малка домашна работа по този начин, преди да бъдете предизвикателни, може да спестите много смущение. Повече от това, това е феноменален инструмент за учене и разследване.

Институтът по патология на въоръжените сили (AFIP) е агенция за три служби на Министерството на отбраната с трикратна мисия за консултиране, образование и научни изследвания. Д-р Джефри К. Таубенбергер ръководи екипа в цитираното изследване.

Информацията за поста бе от Associated Press, също публикувана в сп. "Наука" през март 1997 г. Можете да видите препратки към статията в:

Аугуста Хроника: http://augustachronicle.com/stories/032197/fea_flu.html

Daily Iowan: http://www.uiowa.edu/~dlyiowan.../v128/il64/stories/A0602N.html

Във всички справедливост мога да разбера откъде идва объркването за човека в CDC. Аз също прочетох един MD, който заяви през януари "97, че не съществуват вирусни проби. Очевидно обаче имаше проби, които не бяха широко известни, тъй като до март 1997 г. AFIP публикува проучването. Може би това означава, че DOD съхранява някои проби, тайно (само предположение).

Когато 20 милиона души умират от нова "мистериозна болест", би било почти неразбираемо да не държим някои проби дори през 1918 г.

Намерих други изненадващи противоречия в литературата, всичко от много скучни и уважавани източници, а не "заговорнически" неща.

Някои източници съобщиха, че епидемията е започнала в Испания, други казаха Китай, други казаха Америка.

Видях един MD, който каза, че 5 милиона души са били убити по целия свят. Повечето източници сякаш са казали 20 милиона. Според някои източници до 40 или 50 милиона души са загинали от грип.

Как губите 20 или 30 милиона души? Разбирам, че във война хората умират като мухи навсякъде и няма време да се направи аутопсия върху всички тях. От друга страна, правителствата трябва да разберат с какво се занимават, а 20-30 милиона смъртни случая са безумно.

Подобно е на грубо различаващите се съвкупности от смъртни случаи, които забелязах в различни източници за клането в Mai Lai, различни от няколкостотин процента, но все пак много специфични 
номера са изброени.

Веднъж познавах една жена, която се занимаваше с най-тайната информация за Камбоджа по време на Виетнам. Цифрите от нейните доклади понякога се появяват в пресата, като цифрите и сумите на долара се променят по желание. Никога не знаеше кой я е променил.

Това объркване вероятно произтича от това как правителствата дават на пресата всяка произведена информация, която отговаря на целите им, особено във време на война.

Съюзническите правителства, пресата, Ватикана знаеха за Холокоста, но още не говореха много за него по време на войната. Можем да не успеем да забележим още 20 милиона души толкова лесно, колкото можем да не успеем да забележим 6 милиона.

Продължавам да изучавам епидемията от 1918 г. и да не правя никакви заключения в конкретни случаи - никога не можем да знаем със сигурност.

Аз съм наясно как могат да възникнат нови, понякога и вирулентни щамове на грип, естествено.

Проблемът е да си представите представянето на доктор на вирусологията с две жертви на треска от денга, един естествен и един от биоудар, и да попитате вирусолога, който е кой. Той не може да знае, колкото и да учи двамата. За всички цели и цели нетният резултат е същият.

Не можете да прецените, просто защото вирусът е познат, или защото вирусът е само леко мутирал от нещо познато или защото вирусът е напълно различен от всичко, което се вижда преди. Всяко едно от тези обстоятелства може да е естествено, или би могло да бъде биологично.

Биоар осигурява присъщо "правдоподобно отричане", свещен граал на скрито действие, най-голямото изкушение да се отдаде на най-тъмните човешки инстинкти, без да бъде отчетливо.

Търсих да проверя дали германците също са били засегнати от вируса и те са били. Епидемията от 1918 г. беше наистина глобална.

Това също не означава, че това не е биография. По време на Втората световна война Манхатън проект, учените не знаеха, че ядрената верижна реакция няма да продължи вечно и ще унищожи цялата планета. Те продължиха и тестваха, все пак.

Епидемията от грип може да е била биологична, която се е възпламенила - отчаяна надежда, че врагът ще се удари по-силно.

Изненадан бях, че тази епидемия може би е повлияла на хода на цялата война. Не бях разбрал, че самият президент Уилсън е умрял от грип, както и високопоставен британски политик.

Четох една статия, която отразяваше собственото ми впечатление - колко странно е, че толкова малко се споменава за епидемията във военната литература, като се има предвид дълбокият ефект, който имаше.

Виктори на война може да напише своя собствена версия на историята. Ние знаем кога е изложен таен скандал или престъпление, но по дефиниция никога не знаем изобщо престъпления, които не са изложени. Това ни подвежда, глупаво, с фалшиво успокояващата представа, че повечето скандали се разкриват.

Може би тайната се пази, мъжете, които знаят, не смеят да кажат, старите хора, които някога са знаели, че носят тайната на своите гробове, история и реалност са променени завинаги.

Срещу тази трепереща мисъл, възможно най-малко трябва да бъде изговорена възможна истина:

Ако Германия спечели войната, никога не бихме чували за жестокостта на военните действия. Победителите в една война са склонни значително да омаят собственото си поведение, докато съществено преувеличават зверствата на врага.

Четох също и за дългосрочно потиснат доклад, който стана публично достояние през 1991 г. (източници: Journal for Historical Review, историци T. Allen и N Polmar, Pittsburgh Post-Gazette, 8/4/95 [Специални особености на Ню Йорк Таймс]). Той описва как американските лидери планират да използват отровен газ срещу Япония, преди ядрената опция да стане достъпна. Хитлер също е разглеждал отровен газ, но се е въздържал. Нашето правителство обеща да не използва отровен газ след Първата световна война.

Разбира се, ще имаме пристрастие, за да приемем, че грозните германци ще бъдат тези, които използват войните в зародиша.

Вярвам, че такава жестокост не е нито уникално немски, нито американски - тя е уникално човешка, а представените различия отразяват най-вече силата, която гордостта и пропагандата имат над възприятието.

Предполага се, че американците са били ударени първо от вируса, но след това, когато правителствата искат да покрият нещо, те играят игри, когато започна епидемията, откъдето започна, кой е най-засегнат от нея.

От уликите, според моята преценка на човешката природа, голямото объркване и странното мълчание трябва да изпитат противоположните улики. Досега не съм виждал толкова, колкото да се споменава думата "G" (зародишна война). Изглежда много по-табу от другото "G" дума (знаете какво имам предвид).

Майките знаят, че когато децата мълчат, те вероятно нямат нищо общо. Предполагам, че когато има странно мълчание, вероятно това е, защото съюзниците се опитаха да завладеят "зародишната" война, хазартна игра в стил "Манхатън", която този път наистина предизвика 
обрат.

Никога няма да разберем. По-добре е някой, някъде, да се замисли поне за възможността, ако това трябва да бъде единственият израз на истината, която би била по-дълбока от Холокоста от Втората световна война.

Том Кеске 
Бостън, Масачузетс.

Свински грип изложен; книга от Елинора И. Макбейн, доктор, НД 1977

ГЛАВА 2: ЕПИДЕМИКАТА НА ИСПАНИЯ ЗА ИНФЛУЕНЗА ОТ 1918 г. Е ПРИЧИНЕНА ОТ ВАКСИНАЦИИ

Както беше посочено по-горе, всички медицински и немедицински власти по ваксинация се съгласяват, че ваксините са предназначени да причинят лек случай на болестите, за които се предполага, че предотвратяват. Но те също знаят и признават, че няма никакъв начин да се предскаже дали случаят ще бъде лек или тежък - дори смъртоносен. С тази много несигурност в справянето със самия живот на хората е много ненаучно и изключително опасно да се използва такава спорна процедура като ваксинацията.

Много ваксини причиняват и други заболявания, освен тези, за които са дадени. Например, ваксината срещу едра шарка често причинява сифилис, парализа, проказа и рак. (Вижте главите за вариола и заразата.) Облъчванията с полиомиелит, дифтерия токсин-антитоксин, тифова ваксина, както и морбили, тетанус и всички останали изстрели често причиняват различни други стадии на заболяването като след ваксинален енцефалит (възпаление на мозъка, ) (2 до 20 години след изстрелването), артрит, бъбречно заболяване, сърдечно заболяване (сърдечна недостатъчност понякога в рамките на няколко минути след изстрелката и понякога няколко часа по-късно), парализа, спинален менингит, слепота, рак (понякога до две години). ) Нарушения на нервите и много други сериозни състояния също следват инжекциите.

Когато се правят няколко снимки (различни ваксини) в рамките на няколко дни или няколко седмици, те често предизвикват интензивни случаи на всички заболявания наведнъж, защото тялото не може да се справи с такова голямо количество смъртоносна отрова, която се инжектира директно в кръвта. Лекарите го наричат ​​ново заболяване и продължават да потискат симптомите.

Когато отровата се поглъща от устата, вътрешната отбранителна система има шанс бързо да извади част от нея чрез повръщане, но когато отровите се изстрелват директно в тялото, заобикаляйки всички естествени предпазни мерки, тези опасни отрови веднага се разпространяват по цялото тяло за няколко секунди и продължавайте да циркулирате, докато всички клетки бъдат отровени.

Чух, че седем мъже са умрели в кабинета на лекар, след като са били ваксинирани. Това беше в армейски лагер, затова писах до правителството за проверка. Те ми изпратиха доклада на американския военен секретар Хенри Л. Щимсън. Докладът не само потвърди доклада на седемте, които отпаднаха от ваксините, но заяви, че са имали 63 смъртни случая и 28,585 случая на хепатит като пряк резултат от ваксината срещу жълта треска само за 6 месеца от войната. Това беше само един от 14 до 25 изстрела, даден на войниците. Можем да си представим вредата, която всички тези изстрели направиха на мъжете. (Виж глава "Какво са направили Ваксините за нашите войници.")

Първата световна война е с кратка продължителност, така че производителите на ваксини не са могли да използват всичките си ваксини. Тъй като те бяха (и все още са) в бизнеса с цел печалба, решиха да го продадат на останалата част от населението. По този начин те превърнаха в най-голямата ваксинационна кампания в историята на САЩ. Нямаше епидемии, които да го оправдаят, така че да използват други трикове. Пропагандата им твърди, че войниците се прибират от чужди държави с всички болести и че всички трябва да имат всички снимки на пазара.

Хората ги вярваха, защото на първо място искаха да повярват на лекарите си, а на второ място, войниците, които се връщаха, със сигурност бяха болни. Те не знаеха, че става дума за болести, причинени от лекар, тъй като лекарите на армията не им казват такива неща. Много от върнатите войници са били с увреждания за живота от тези медикаментозни болести. Много от тях бяха луди от пост-ваксинален енцефалит, но лекарите го нарекоха шок на черупката, въпреки че много от тях никога не са напуснали американската почва.

Конгломератната болест, причинена от многото ваксини за отравяне, обърка лекарите, тъй като те никога не са имали ваксинация, преди да използват толкова много различни ваксини. Новата болест, която създадоха, имаше симптоми на всички заболявания, които бяха инжектирали в човека. Имаше висока температура, крайна слабост, коремен обрив и чревни смущения, характерни за тиф. Ваксината срещу дифтерия причинява задръстване на белите дробове, студени тръпки и повишена температура, подуване, възпалено гърло, запушено с фалшива мембрана и задушаване поради затруднено дишане, последвано от гадене и смърт, след което тялото се превръща в черно от застояла кръв, която била лишена от кислород в етапите на задушаване. В ранните дни го нарекли "Черна смърт". Другите ваксини причиняват свои собствени реакции - парализа, увреждане на мозъка, заключване и др.

Когато лекарите се опитаха да потушат симптомите на тифуида с по-силна ваксина, той причиняваше по-лоша форма на тиф, която те нарекоха паратиф. Но когато създадоха по-силна и по-опасна ваксина, която да потисне тази, те създадоха още по-лоша болест, за която нямаха име. Какво би трябвало да го нарекат? Те не искаха да кажат на хората какво всъщност е било тяхното собствено чудовище на Франкенщайн, което са създали със своите ваксини и потискащи лекарства. Искаха да насочат вината от себе си, така че го нарекоха испански грип. Със сигурност не беше от испански произход, а испанският народ не се обръщаше към това, че на този ден трябва да се обвинява световната битка. Името се заби и американските лекари и ваксинатори не са заподозрени в престъплението на това широко разрушение - грипната епидемия от 1918 г. Само през последните години изследователите изкореняват фактите и понасят вината там, където принадлежат.

Някои от войниците вероятно са били в Испания, преди да се приберат вкъщи, но болестите им произхождат от собствените си лагери в САЩ. Нашите медицински мъже все още използват същото укритие. Когато техните ваксини (необходими за пътуване) причиняват ваксинални заболявания в чужбина, те използват това като основание за кампания за изплакване, за да закачат хората в центровете за ваксинация. Спомняте ли си Хонг Конг грип и азиатски грип и Лондон грип плаши? Това са всички медицински епидемии, смесени с обичайните прости настинки, които хората имат всяка година.

Сега (1976 г.) се работи отново на ваксината - производителите на епидемични продукти в усилието им да принудят друга кампания за продажба на ваксини за няколко милиона долара. Техните мъже вече са разговаряли с президента Форд да предадат 135 млн. Долара, за да започнат ваксината си. Дори застрахователните компании отказват да се включат в такава очевидно опасна и крива схема. Така че отново медицинските и наркоманиите накарали съответните правителствени служители да гарантират застраховка срещу евентуалните милиарди долари, които биха могли да бъдат повдигнати срещу организаторите на ваксини, ако ваксината се провежда по план. Добро е, че Форд е бил изключен от длъжност. Твърде лошо е, че не е бил "дъмпиран", преди да плати отровата, за да отрови цялото население. Въпреки това, все още не знаем дали президентът Картър ще бъде по-добър. Ще бъде ли държан в ръцете на медицинската и наркокарната диктатура? Или ще разследва - да научи истината - да обърне решенията и да накара производителите на ваксини да върнат парите, взети от данъкоплатците, под фалшив претекст?

Изявлението за промоторите на ваксината срещу свински грип, което показва, че ваксината е безвредна, е невярна и твърдението, че тя ще предпази от грип, е фалшива. Петдесет и шест души загинаха след изстрелите, други в рамките на 48 часа. Има объркване и несъгласие между лекарите относно всички аспекти на ваксината, от безопасността и ефективността до необходимостта за нея, кой трябва да я има и кой трябва да бъде предупреден.

Каплашилният им плач е, че свинският грип е като грип от 1918 г., който уби 20 000 000 души. Те нямат използваеми и доказани кръвни проби от епидемията от грип от 1918 г., за да го докажат. Това беше преди 58 години и лекарите бяха също толкова объркани и неефективни, колкото и сега. Едно нещо обаче е сигурно - испанската инфлуенца от 1918 г. е предизвикана от ваксина болест, причинена от крайно отравяне на тялото от конгломерацията на много различни ваксини. Войниците във Форт Дикс, за които се твърди, че са имали свински грип, са инжектирани с голямо разнообразие от ваксини като ваксините, причинили епидемията от грип през 1918 г. Епидемията от грип във Форт Дикс по никакъв начин не е свързана със свинете. В лагера няма свине (освен ако не искаме саркастично да наричаме промоторите на ваксините, които са причинили болестите - "свине".)

За да добавите към объркването, лекарите казват на хората, че има много различни видове грип; тази, която войниците от Форт Дикс имаха, беше грипна вируса на Авикория, има и други щамове на грипния вирус и също така, че ваксината срещу свински грип, която толкова много хора вече са взели, няма да ги предпази от много други видове грип. Това ще бъде използвано като "изход" в случай на съдебни дела по-късно, когато се появяват повече жертви. Лекарите ще кажат, че ваксината не е успяла, защото това е грешен вид грип за ваксината. Разбира се, никой не може да го докаже по един или друг начин, защото вирусите са илюзорни, невидими организми, които са нестабилни и непредсказуеми. Една речникова дефиниция на вируса е "болестна отрова". Ваксините, инжектирани в организма, са отрова и причиняват типичните отровни реакции.

Следователно, няма да има епидемия от свински грип, освен ако промоторите на ваксината не направят такава, каквато са направили при епидемията от грип през 1918 г. Тя няма да убие 20 000 000 души, освен ако хората не се подчинят на снимките, произвеждащи болести. Съществуват и други причини за болестта, освен ваксини, като лоша храна, която е девитализирана и замърсена с консерванти на отрова и изкуствени наркотици. Има много повече причини за болестта, но болестите не са заразни (вижте главата за теорията на зародишите).

Задвижванията на ваксините идват и излизат толкова често, колкото промоторите на ваксината могат да приготвят най-малката претенция за причина. Назад към 1957 г. се опитват да направят ваксинационна кампания за това, което решиха да нарекат азиатски грип. Една редакция в "Хералд и Експрес" за 29 август 1957 г. е озаглавена "Страх от пропаганда на грип". Част от парчето е както следва:

"Какво буря в чайник е взривена над вероятността тази страна да преживее епидемия от азиатски грип през есенните и зимните месеци напред.

"Дори Министерството на здравеопазването в Съединените щати се бори за паниката - и издава изявления, които заплашват обществеността, вместо да ги успокоява, като посочва, че тази епидемия, макар и широко разпространена, не дава никаква индикация, че е по-опасна от обичайното ни наводнение на грип-подобни настинки, когато зимата се появява.

"Тези, които четат между линиите, дори се чудят дали цялото нещо може да не е малко супер продажби от страна на тези, които правят и продават ваксини, които се подготвят .." . "

Бях очевидният наблюдател на епидемията за инфлуенца от 1918 г.

Всички лекари и хора, живеещи по време на испанската епидемия от 1918 г., казват, че това е най-страшното заболяване, което някога е имало. Силни мъже, хладни и сърдечни, един ден щеше да е мъртъв следващия. Заболяването имаше характеристиките на черна смърт, прибавена към тиф, дифтерия, пневмония, едра шарка, парализа и всички заболявания, които хората са били ваксинирани непосредствено след Втората световна война 1. На практика цялото население е било инжектирано "насадено" с дузина повече заболявания - или токсични серуми. Когато всички тези лекувани от лекар болести започнаха да се разпадат наведнъж, това беше трагично.

Тази пандемия се влачеше в продължение на две години, останала жива с добавянето на повече отровни лекарства, администрирани от лекарите, които се опитвали да потиснат симптомите. Доколкото мога да разбера, грипът удари само ваксинираните. Онези, които отказаха снимките, избягаха от грипа. Семейството ми отказваше всички ваксинации, за да останем добре през цялото време. От здравните учения на Греъм, Трайл, Тилден и други знаем, че хората не могат да замърсяват тялото с отрови без да причиняват болести.

Когато грипът беше на върха, всички магазини бяха затворени, както и училищата, бизнеса - дори и в болницата, тъй като лекарите и медицинските сестри също бяха ваксинирани и бяха свалили грипа. Никой не беше по улиците. Приличаше на призрачен град. Изглеждахме като единственото семейство, което не получи грип; така че родителите ми ходеха от къща на къща, правейки каквото можеха, за да се грижат за болните, тъй като тогава не беше възможно да се добере до лекар. Ако можеше да причини заболяване на микроби, бактерии, вируси или бацили, те имаха много възможности да атакуват родителите ми, когато прекарват много часове на ден в болните помещения. Но те не са получили грип и не са донесли никакви микроби вкъщи, за да ни атакуват деца и да причиняват каквото и да било. Нито едно от семействата ни не е имало грип - нито пък е подушил, а през зимата с дълбок сняг на земята.

Когато видя, че хората се чупят, когато някой близо до тях кихне или кашля, се чудя колко време ще ги накара да разберат, че не могат да го хванат - каквото и да е. Единственият начин те да получат заболяване е да се развият сами чрез погрешно хранене, пиене, пушене или други неща, които причиняват вътрешно отравяне и намаляват жизнеността. Всички заболявания могат да бъдат предотвратени и повечето от тях са лечими с правилните методи, които не са известни на лекарите, а не и всички лекари без лекарства ги познават.

Казано е, че епидемията от грип от 1918 г. е убила 20 000 000 души по целия свят. Но всъщност лекарите ги убиха със суровото и смъртоносно лечение и наркотици. Това е грубо обвинение, но въпреки това е вярно, съдейки по успеха на лекарите без лекарства в сравнение с тези на лекарите.

Докато медицинските болници и медицинските болници губят 33% от случаите на грип, немедицинските болници, като BATTLE CREEK, KELLOGG и MACFADDEN"S HEALTH-RESTORIUM, получават почти 100% излекуване с водно лекуване, вани, клизми и т.н., пост и някои други лесни методи за лечение, последвани от внимателно изработени диети от естествени храни. Един лекарски лекар не е загубил пациент след осем години. Многото успешно лечение на един от тези лекари без лекарства, които не са загубили никакви пациенти, ще бъде дадено в друга част на тази книга, озаглавена "VACCINATION CONDEMNED", която ще бъде публикувана малко по-късно.

Ако лекарите са били толкова напреднали, колкото лекарите без лекарства, няма да са били тези 20 милиона смъртни случая от лечението на медицинската грип.

Между ваксинираните войници имаше седем пъти повече заболяване, отколкото сред неваксинираните цивилни, а болестите бяха онези, за които са били ваксинирани. Един войник, който се е върнал отвъд океана през 1912 г., ми каза, че военните болници са пълни с детски парализа и се пита защо възрастните мъже трябва да имат болест при кърмачетата. Сега знаем, че парализата е често следствие от отравяне с ваксини. Тези, които са вкъщи, не са получили парализа до края на световната ваксинационна кампания през 1918 г.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39759909
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031