Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2014 10:09 - Преговарят с плеймейтката Кучкова за директор на АЕЦ "Козлодуй"?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3550 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.11.2014 10:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Знам че ви звучи абсурдно, но в историята на ядрената мафия, както световната, така и родната, няма не абсурдни неща. В този блог са описани стотици такива. А сега по конкретния повод.
Предисторията. В средата на пролетта ви разказах как
АЕЦ "Козлодуй" ще награждава жертвите си, ако я хвалят. Там се разказваше за следното (за по-добро разчитане на снимките кликайте с мишката върху тях):

image

След близо два месеца АЕЦ-а си отчете мероприятието, награди жертвите и ги проводи по живо - по здраво.

image

Но не бързаше да публикува работите им. Това се случи едва след около 4 месеца, в юбилейното (по случай 40 годишнината на АЕЦ-а) издание на ведомствената брошура "Първа атомна". Сега ще ви покажа част от словоблудството на победителя, а който иска да му се наслади изцяло, а също така и 2-то и 3-то по класация словоблудства да използва горния линк.

image

Жертвата (на снимката) е 12-токласник от столична езикова гимназия, а подчертаните от мен редове са неговите "аргументи" в полза на ядрената мафия. Нека видим!

Съвсем наскоро ви запознах с безспорните факти, които за разлика от това дете винаги подкрепям с факти и доказателства, че
Даже датския вятър е по-евтин от козлодуйския атом!. Толкова по първия "аргумент".

За втория "аргумент" ще се обърна към учебника по реакторна физика, от който съм учил и аз и всички руски възпитаници на ядрената мафия:

image

"Топлотворната способност на химическото гориво (имат се предвид изкопаемите горива) е приблизително 3 000 000 (три милиона) пъти по-малка от Уран-235." Какво излиза? Разликата между твърдението на жертвата и истината е цели 150 (сто и петдесет) пъти или 1500% !!!!

"Аргумент" №3 се разобличава най-лесно. Прави го не кой и да е, а заместник-генералния директор на Генералния щаб на световната ядрена мафия (Международната агенция по атомна енергия - МААЕ), и не къде и да е, а на територията на самата АЕЦ "Козлодуй", преди малко повече от 1 година. Ето ги буквално и неговите думи:

image

Нерде 370 нерде повече от 500!!!

Останалото е пара в свирката. Наградата на тази жертва е лаптоп. Би било смешно, ако не е трагично поощряването от страна на ядрената мафия младото поколение да расте и се развива в лъжа, заблуда и непросветност.  Това, че "победителя" е далеч от истините не е само негова вина. Отношението на ядрената мафия към всички подрастващи е такова. Пълен мрак!

Когато четях и анализирах пасквилите на жертвите се сетих за нашумелия провал на плеймейтката Ели Кучкова, в нещо като викторина, в приключилото преди дни реалити "ВИП Брадър". Доколкото си спомням тя там сбърка годината на основаването на българската държава с някакви си 20 години и не знаеше името на основателя и. Нейните пропуски в багажа ми изглеждат нищожни по сравнение с този "отличник". Плюс това по възраст и външен вид е несравнимо по-подходяща от гордия собственик на новия лаптоп. Ето защо допуснах, че ядрената мафия вече е започнала да преговаря с нея, за заемане на поста изпълнителен директор на АЕЦ-а? Не би? Защо пък не?

image

И без това в последните години на върха в централата се въртят само едни и същи пенсии, какъвто е и настоящия Димитър Ангелов, или случайно подбрани по кръстовищата търговци на детски закуски (Валентин Николов - ГЕРБ).
Ядрената мафия има нужда от свежа кръв и подобряване на имиджа си!

Нямам нищо против госпожица Кучкова, нито пък съм повлиян от животинските ни фамилни имена. Напротив - намирам я за много подходящ кандидат.

Г. К.



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9890176
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930