Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2011 21:26 - Третият храм и антихриста
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 8052 Коментари: 1 Гласове:
0



Сестри и братя,

Представям ви една статия, чийто източник честно казано малко ме шокира. Оказва се, че православните сестри и братя знаят за третият храм и за антихриста-че ще седне в него. Знаят за това, че тези дето наричат себе си Юдеи ще започнат отново жертвоприношенията и какво ще става после. Имат някои пропуски, но основното го знаят. Като мога, ще добавя и още материяли на английски по въпроса и ще поясня за какво именно става въпрос, защото тези неща ще бъдат!! Не съвсем точно според тази статия, но в основни линии ще бъдат така. 
Тази статия ще ви даде представа за неща за които не сте чували, а е абсолютно задължително да се знаят, защото от това знание зависи нашето спасение.  
Между другото-тук не се споменава за факта, че след около 2000 години беше възстановен Синедриона-това е бил върховният съд на Юдея в който са били Първосвещеника и 70 старейшини на Юдея. Беше възстановен преди няколко години... Ще ви пиша и за това. Синедриона осъди Исус Христос-ако си спомняте. В Синедриона се явиха и Павел и Стефан-когото изведоха от там и убиха с камъни, както и Петър и Йоан.  


Последни стъпки до идването на Антихриста - съграждането на Соломоновия храм
Автор: Антоанета Вторник, 30 Март 2010г. 12:25ч.

Инославие и иноверие
В Израел направиха жертвеник за Третия храм
Институтът на Храма в Ерусалим е похарчил около 27 милиона долара за подготовката на възстановяването на еврейския Храм



Как е изглеждал храмът
Йерусалим. За пръв път от две хиляди години насам,след разрушаването на Втория храм в Йерусалим (по времето на Тит Веспасиан), в Израел - в селището Мицпе Йерихон, през изтеклата седмица бе издигнат жертвеник и бяха произнесени думите на специалната молитва.
Това е първият жертвеник, издигнат в Израел, след като Вторият еврейски храм бе разрушен от император Тит през 70-та г. след Христа и от тогава до днес от него е останала единствено Западната стена, известна като Стената на плача.
Жертвеникът в селището Мицпе Йерихон бе съграден от камъни от Юдейската пустиня, взети от място, където не е стъпвал човешки крак. Съгласно законите на еврейската религия, тези камъни са били обработени без използуването на железни инструменти и са слепени със специален материал, изработен от пясък от кратера Рамон и битум от Юдейската пустиня. Така направеното лепило издържа на високи температури, не се топи от горещината, което позволява да се подържа постоянен огън в жертвеника, съгласно заповедите на Тората.
Новият жертвеник е висок 4 метра, с дължина и ширина 6 метра и е създаден от сътрудниците на Института на Храма.Този институт вече 20 години се занимава с възстановяването на свещени съдове, украшения, мебели и елементи, които трябва да бъдат използувани след построяването на Третия Храм.
Сред вярващите евреи в Израел съществуват и такива, които обмислят възможността за реконструкция на Храма, разрушен от римляните. Института на Храма разполага с около 70 предмета, с които да бъде украсен бъдещият Трети Храм. Сред тях те са учените са успели да възстановят златната арфа на цар Давид, златния седемсвещник, златния жертвеник за благовония, медния умивалник, златния стол и одеждите на първосвещеника.
През 2005 година Инстиутът на Храма получи неочакван подарък от тихоокеанската държава Папуа-Нова Гвинея - десет златни слитки, украшения и скъпоценни камъни, както и 10 хиляди долара, предназначени за възстановяването на Трети Храм.
Храмът в разрез
Директорът на института равинът Йеуда Глик заяви, че се сбъдват пророчествата от Стария Завет, в който цели стихове са посветени на това, че чуждоземци и неевреи ще пристигнат в Обетованата земя и ще построят Храма. Дарителите от Папуа-Нова Гвинея са разказали и за мечтата си да изпратят в Израел кораб с дървен материал, от който да бъде създаден Третият Храм.

Йерусалимският храм, според Стария Завет, е бил построен с цел в него да бъде поставен Ковчегът на завета и е бил най-важната и свята сграда според юдаизма. Храмът и мястото, където той се е издигал, е от голямо значение за трите монотеистични религии - юдаизъм, християнство и ислям. Разрушаването на храма е важен момент от юдейската традиция - от този момент юдаизмът приема практиката на открития култ, съсредоточен върху Книгата /култа в Синагогата/, а не върху жертвоприношението.
За Православието, обаче фактът, че третия храм се строи е по-скоро силно предупредителен. Живеем във време, когато белезите на последните дни буквално се изпълняват точно пред очите ни. Един от най-вълнуващите признаци, че студентите на библейските пророчества обичат да държат под око подготовката за възстановяването на еврейския храм.

Сега бе разкрито, че Храмовият институт вече е похарчил около 27 милиона долара за подготовка за възстановяването на храма, както и че Храмовия институт възнамерява този бъдещ храм да бъде молитвен дом за всички "монотеистични религии".
Изпълнителният директор на Храмовия институт, Йехуда Глик, казва, че голяма част от финансовата подкрепа за Храмовия институт всъщност идва от евангелските християни - различни протестантски демоницаии (секти) ...
„Има 70 милиона евангелски християни по света и повечето от тях са станали най-силните поддръжници на Израел.”
Повечето православни разбират, че юдаизмът смята, че третият храм ще бъде изграден за идването на Месия, но това, което повечето християни не разбират е, че Храмовия институт предвижда бъдещия храм да бъде „молитвен дом, отворен за всички вярващи в монотеистичните религии” – християни, мюсюлмани и евреи. От което излиза, че дългоочаквания месия на еврейския народ е не не друг , а самият Антихрист ! Който ще обедини всички правителства и ще стане техен глава, както и всички религии и ще стане техен архипастир.


Как ще изглежда утре
В действителност, Глик казва, че за да бъде изграден новия храм, джамията Ал-Акса не трябва да бъде премахната.

„Ал-Акса може да остане”, казва Глик. „Тя дори не е на Храмовия хълм. Но ние възнамеряваме да градим само върху Купола на скалата. Може да намерим начин да я включим в третия храм.”

Колкото и изненадващо да изглежда за много християни, истината е, че Глик съвсем не е сам в това вярване.

Например, една шокираща статия, която бе публикувана във водещо списанието на религиозния закон в Израел представя сценарий, при който „свещено откровение” е дадено на „автентичен пророк”, които ще позволи храма да бъде възстановен в мирна близост до джамията Ал-Акса и в близост до християнските храмове. Тази статия отрази чувствата на Глик чрез обсъждане на възможностите за превръщане на Храмовия хълм в „Божия Свят хълм” – „молитвен дом” за всички хора (Исая 56:7).

В действителност, има дори един еврейски сайт, който насърчава виждането за „Божията Свята планина”, където всички религии ще се покланят заедно: www.godsholymountain.org
Този уебсайт изобразява хармонично бъдеще за Храмовия хълм, където мюсюлмани, християни и евреи се смесват и се молят между Куполът на скалата и реконструирания еврейски Храм.

Този проект се ръководи от еврейските членове на асоциация Interfaith Encounter. Тази организация активно насърчава трите религии да приемат нов богословски поглед, който би позволил на трите религии да се поклонят на планината на Храма. Поддръжници на тази организация, лесно могат да бъдат разпознати из средите на православните - това са ИКУМЕНИСТИТЕ, всички радетели за каквото и да било молитвено общение между православни и инсолавни, както и за каквото и да било обединение между църквите или държавите. Икуменизмът не е нищо друго, освен един масонски слугинаж, чиято заветна цел е - унищожението на последната преграда пред Антихриста - Православието.

Разбира се тези от нас, които изучават Писанията, знаят какво мисли Бог за такива планове.

Съвсем скоро, някой ден Антихриста ще се представи като еврейския Месия и ще използва тези очаквания, за да допринесе за използването на възстановения Храм за неговата единна световна религия?

Във всеки случай, подготовките за възстановяване на еврейския храм са задвижени, както никога преди, и това е нещо, което ние трябва да държим под око.

За нашите читатели ще напомним, че икуменическоото движение е изпълнено с членове на масонски ложи. За да стане човек масон е задължително да принадлежи към някоя от монотеистичните религии по света. Това изискване, пряко се отнася до тяхното очакване за Антихриста, до пътя който прокарват пред него, в чието име творят не едно междудържавно и междурелигиозно обединение.

Стряскащи са и последните думи на сайта каббала.бг : "от нас зависи дали ще го видим"

Нека това бъде призив и към всички Православни - "от нас зависи да не го видим скоро!"...!



http://dostoinoest.com/bg/index.php?option=com_content&view=article&id=194%3A2010-03-30-10-28-10&catid=87%3Ainoslavie-i-inoverie&Itemid=118

На връзката можете да видите цялата статия отново и също-снимки на това, как ще изглежда третият храм-интересно е!
А факта е, че скоро ще видим и третият храм и антихриста да сяда в него-и започването веднага след това на великата скръб за 3.5 години. В това отношение православните сестри и братя изобщо не са наясно за какво говорят. Поради това, че и те и всички други църкви-които както вече знаете са дъщери на майката църква-Римо католическата църква, те не преподават на хората Библията, която е Божието Слово както е и постоянно нарушават всичко, което Бог е заповядал. За това не е възможно просто пророчествата да не се изпълнят!! И светът ще види изпълнението им. Голямата част от света няма и да разбира какво наблюдава, но вие които разбирате сте благословени! Вие сте отделени от света-дерзайте!! 



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bojiislujitel - Наблюдавайте събитията в Близкия ...
19.03.2011 21:42
Наблюдавайте събитията в Близкия Изток! Арабските държави не се борят за демокрация-както изглежда на някои. За момента в тях има твърде много млади и добре образовани хора които обаче не могат да намерят работа и те са водеща сила в тези движения. Но когато всичко позатихне, без дори народите и да разберат как, на власт ще дойдат радикални мюсюлмански режими и Арабите ще се обединят в едно-как да се противопоставят на западният свят. Спекулация е разбира се, но едно от нещата които мисля, ще направят е после-ще определят нова цена на петрола и природният газ. Това разбира се ще предизвика съответна реакция от страна на западният свят и като най-вече-на Европейският Съюз. В Даниил 11 глава пише за война между северният цар и южният цар-ето ви я войната между ЕС и Арабите. А в това време нещо ще става и в Израел и те накрая ще решат, че само Господ може да се справи със ситуацията. Но за целта трябва да му построят отново храма...

Ето ви сега как нещата си идват на място. Как точно ще се изпълнят порорчествата-не знаем, но със сигурност ще се изпълнят. Господ никога не говори нещо, което няма да стане-тоест, в суета!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2171741
Постинги: 1214
Коментари: 1482
Гласове: 410
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031