Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: pentecost
Категория: Лични дневници
Прочетен: 887189
Постинги: 142
Коментари: 313
Гласове: 413
Постинг
12.01.2011 07:14 - Приеми Исус за личен Спасител и Господ!
Автор: pentecost Категория: Други   
Прочетен: 8173 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 17.01.2011 05:40


Молитва за приемане на Исус за Господ и Спасител - за невярващи, които искат да се покаят и са готови да станат християни (кратък вариант)

Исусе, аз вярвам, че ти си Помазаникът (Христос), Синът на живия Бог, който бе разпънат на кръст и възкръсна отново заради грешниците. Аз изповядвам пред теб, че съм грешник и се нуждая от Спасител. Аз полагам пред теб моите грехове - гордост, нечестие, егоизъм - всичко, което ме държи отделен от теб и те моля да ми простиш и да ме спасиш. Аз те приканвам да дойдеш в моето сърце, за да бъдеш мой личен Спасител и Господ. Ела, вземи контрол над живота ми. В твоето име се моля. Амин.



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gavra - Какви грехове, нали уж Иисус всичко ...
06.02.2011 13:59
Какви грехове, нали уж Иисус всичко вече е изкупил?
цитирай
2. pentecost - Ето защо е така, gavra
07.02.2011 00:46
Да, само че ако все още си невярващ и непокаял се грешник, греховете ти не са простени. Изкуплението става реално за теб когато приемеш Исус за свой Спасител и Господ и повярваш, че той е Божият Син, покаеш се и изповядаш греховете си, тогава греховете ти се прощават поради това, че той ги е изкупил вече. Тази молитва е точно за това, тя е за невярващи все още, непокаяли се грешници, които обаче са решили да се покаят и да приемат Исус.
цитирай
3. анонимен - какви коментари само четем от невярващите
11.03.2011 12:41
Ако ти не помолиш някой да ти прости, той как ще ти прости?!!! или ти само ще се пълниш с грехове и не искаш да спреш, а Исус ще ти ги прощава ли? това и по филмите го няма! Да те обича някой а ти само да грешиш пред Него щото те е изкупил - това е истинско безумие!!! Но ако приемеш Бог и искаш да не грешиш повече, той ще те води и ти няма да грешиш и ще бъдеш спасен. Амин!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене